28.11.2022 |
Territoris.cat

La Plaça del Toll acollirà l’esdeveniment sardanista

Imatge de la passada edició de l’aplec d'Arbeca
Imatge de la passada edició de l’aplec d'Arbeca
La Plaça del Toll acollirà l’esdeveniment sardanista

L’Agrupació Sardanista “Arbeca Nostra” organitza una nova edició de l’aplec de la sardana pel dissabte 28 de juliol a partir de 2/4 de 9 del vespre en la popular Plaça del Toll de la Vila.

La cobla Jovenívola d’Agramunt serà la formació que interpretarà el repertori de divuit sardanes repartides en dues ballades. El programa musical combina composicions clàssiques com “En Xampinya petit” d’Enric Gratacós o “Ets bonica” d’en Josep Saderra, i de compositors actuals com Pitu Xamorro (El palau de la Fosca) Carles Santiago (Va de Napolitanes) o Enric Ortí (Sis de set) entre altres.

Els assistents a la trobada podran gaudir i ballar la sardana que es va estrenar, ara fa un parell d’anys amb motiu de la celebració del vint-i-cinquè aplec, del compositor Jeroni Velasco i que porta per nom “Aplec d’Arbeca noces d’Argent”.

L’organització se suma als actes d’homenatge i celebració del centenari del naixement del compositor Ricard Viladesau programant Aigua Xèlida. Les ballades clouran amb la sardana dedicada a l’agrupació de la vila “Arbeca Nostra” d’Antoni Bru i Manel Gras.

El tradicional sopar de Coca de Recapte, concurs de colles improvisades i el sorteig de lots de productes gentilesa del comerç local completen un variat programa sardanista.

L’organització de l’Aplec compta amb el suport de l’Ajuntament d’Arbeca.

La Plaça del Toll acollirà l’esdeveniment sardanista
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement