En aquesta edició la ballada tindrà lloc en la Placeta del Terrall

La colla Brut Natura de les Borges Blanques
photo_camera La colla Brut Natura de les Borges Blanques

L’organització de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques, que se celebrarà en la capital de les garrigues aquest cap de setmana del 18 al 20 de gener, ha programat per cinquè any consecutiu, i amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de la ciutat, una ballada de sardanes pel dissabte 19 a 2/4 d’ 1 del migdia a la Placeta del Terrall.

En la ballada hi participaran les colles sardanistes del Grup Sardanista Balàfia de Lleida, les colles formades per sardanistes dels cursos d’adults d’Arbeca i Castelldans, la colla del Casal Cívic de la ciutat i les colles de competició: Font de Valldans de Ponts i Brut Natura de les Borges Blanques.

Les colles es presentaran amb un Galop d’entrada i ballaran una sardana d’exhibició i una de Punts Lliures. La ballada seguirà amb la interpretació, per part de la Cobla Lo Castell, de sis sardanes per a tots els assistents.

La ballada, que tradicionalment es celebrava davant mateix dels pavellons firals, es trasllada en aquesta edició, per qüestions d’espai i per evitar la mica de pendent de davant del Pavelló de l’Oli, a la Placeta del Terrall.

Comentaris
Més a Tres i fora