Una exposició recollirà la trajectòria de la colla sardanista de les Borges Blanques

La colla Brut Nature en la seva participació en la Fira de l’Oli de les Borges 1
photo_camera La colla Brut Nature en la seva participació en la Fira de l’Oli de les Borges

EXPO 20 ANYS BRUT NATURALa colla sardanista de la capital de les Garrigues, Brut Natura, celebra aquest 2018, els 20 anys de la seva fundació. Vint anys que es podran veure a través d’imatges, cartells, premis, trofeus, i inclús dels diferents vestits de la colla al llarg d’aquests anys, en una exposició que s’inaugurarà demà dimecres a les 8 del vespre a l’Espai Macià de les Borges Blanques i que romandrà oberta fins al diumenge 16 de setembre.

Brut Natura també organitza un vermut popular el dilluns 3 de setembre a 2/4 d’1 del migdia en els jardins del Terrall, en el transcurs de la ballada de sardanes amb la cobla Lo Castell en el marc de la festa major de la localitat.

La colla sardanista va debutar el 27 de juny de 1998, i ho va fer en la modalitat de punts lliures que en aquells temps es començava a ballar.

Brut Natura participa en el Campionat de Colles Sardanistes de les Comarques de Lleida, organitzat per l’ACSTELL,  i està formada per més d’una vintena de sardanistes.

Joana Arrufat és la presidenta de la colla i alhora cap dansaire juntament amb l'Andreu Rodríguez.

Brut Natura, a banda del campionat, participa i col·labora activament en les activitats sardanistes que s’organitzen en la vila de les Borges Blanques com l’Aplec de la Sardana, les ballades organitzades per l’Agrupació Sardanista o el Sardanadal entre altres.

Comentaris
Més a Tres i fora
Entering on the requested page Skip advertisement