El concurs no serà puntuable en aquesta primera edició

Imatge del municipi de Golmés a la comarca del Pla d'Urgell
photo_camera Imatge del municipi de Golmés a la comarca del Pla d'Urgell

L’Ajuntament de Golmés, conjuntament amb l’Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTELL), organitzen pel dissabte 4 d’agost un concurs de colles sardanistes, el qual no serà puntuable pel campionat de Colles de la Terra Ferma en aquesta primera edició.

L’Acstell fa una crida a totes les colles lleidatanes, que participen en el campionat, a estar presents en el concurs de Golmés per aconseguir, que la població del Pla d’Urgell, es converteixi en una nova seu del concurs de colles a la nostra demarcació.

El concurs se celebrarà a partir de les 12 del migdia en el Pavelló Salvador Ezquerra, el qual compta amb sistema de climatització i que s’obrirà a les 11 del matí per abillament de les colles participants. Les colles participants en el concurs demostraran les seves habilitats amb un galop d’entrada, ballant dues sardanes de lluïment i una de punt lliures, les quals seran interpretades per la Cobla Nova Blanes.

El concurs, com és habitual, clourà amb el lliurament de records a les colles participants i ballant una sardana de germanor.

Les colles que vulguin participar en el concurs és necessari que facin la seva inscripció en el portal sardanista abans del dilluns 16 de juliol.

Comentaris
Més a Tres i fora