Exhibició de punts lliures a càrrec de la Colla Somnis del Pla

MONUMENT A LA SARDANA
photo_camera Monument a la Sardana de Mollerussa

La Plaça i el Passeig de la Sardana acolliran el pròxim dissabte 15 de setembre la 22a edició de la ballada de sardanes que commemora la inauguració del monument a la nostra dansa l’any 1996.

L’acte s’iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda i es dividirà en dues parts amb una ballada de quatre sardanes de set tirades cadascuna a càrrec de la Cobla Tàrrega. En la mitja part, s’oferirà el tradicional berenar de coca, xocolata, aigua o moscatell a un preu simbòlic de 2€. Un cop finalitzat el berenar i abans de l’inici de la segona part de la ballada, la colla sardanista Somnis del Pla ballarà una sardana d’exhibició en la modalitat de Punts Lliures.

El mateix dissabte i en el transcurs de l’activitat, l’Agrupació Sardanista posarà a la venda la loteria de Nadal de l’entitat per a tothom que vulgui participar-hi.

La Cobla Tàrrega ha preparat un repertori molt actual amb pinzellades d’autors clàssics. També, i amb motiu de la celebració del centenari del músic i compositor Ricard Viladesau, la cobla interpretarà “Festeig” una de les sardanes més populars i ballades del compositor i que aquest any ha estat escollida per ser interpretada en el dia Mundial de la Sardana.

Comentaris
Més a Tres i fora