21.04.2021 |
Territoris.cat

Rosselló celebra el vint-i-quatrè aplec de la sardana

CARTELL DÍPTIC ROSSELLÓ 1
CARTELL DÍPTIC ROSSELLÓ
Rosselló celebra el vint-i-quatrè aplec de la sardana

Aquest dissabte 7 de juliol, la vila de Rosselló celebrarà l’aplec de la sardana, el qual arriba gairebé al mig segle d’història.

La Plaça de l’Església de Rosselló serà l’escenari de la celebració de la trobada sardanista que espera la participació de dansaires provinents de moltes poblacions veïnes.

CARTELL DÍPTIC ROSSELLÓL’aplec s’iniciarà a les 8 de la tarda amb una audició de 8 sardanes de set tirades a càrrec de la cobla Jovenívola d’Agramunt. Un cop finalitzada la ballada de tarda, tindrà lloc el sopar de l’aplec en la mateixa Plaça de l’Església i a continuació la ballada de nit amb 10 sardanes interpretades també per la Jovenívola d’Agramunt.

L’Aplec de Rosselló se suma també a la campanya de promoció dels aplecs amb la participació de colles de competició per animar la ballada i alhora fer difusió de la nostra dansa. En aquesta ocasió serà la Colla Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat de Lleida la que participarà en l’aplec amb una exhibició de punts lliures ballant la sardana del compositor Josep Capell, La Tia Pepa.

El pròxim aplec a les nostres contrades se celebrà el pròxim dissabte 14 de juliol a Torregrossa. Serà a les 8 del vespre en la pista poliesportiva descoberta, amb la cobla Jovenívola d’Agramunt. Entre la ballada de tarda i de nit se celebrarà el tradicional sopar en la mateixa pista poliesportiva.

Rosselló celebra el vint-i-quatrè aplec de la sardana
comentaris