Imprimir

L'escultura 'in situ' i un tast de vins en plena natura a La Vinya dels Artistes

territoris.cat | 01 de de juliol de 2020

Erik Schmitz
El proper dissabte l'artista Erik Schmitz presentrà la seva obra a la vinya de Mas Blanch i Jové

El proper dissabte dia 4 de juliol a les 18h l’artista Erik Schmitz realitzarà una obra d’art en directe amb sarments de vinya a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. Serà una activitat que cercarà la participació dels assistents i que continuarà amb un maridatge dels vins ecològics del celler en plena natura, acabant amb la posta de sol de fons. 

L'escultura, de caràcter efímer i 100% biodegradable, consisteix en un refugi amb la forma característica d'un animal de la zona. El concepte recau en reivindicar la necessitat de protegir i respectar la fauna.

En aquesta ocasió farem una ofrena per als animals, generant un espai per a ells, i per a la natura ja que els materials venen de la terra i en tornaran a formar part.

Erik Schmitz Coll és un artista nascut a Alemanya i crescut a terres de ponent que utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. 

WhatsApp Image 2020-06-13 at 11.31.57

Li interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. Amb la temàtica, el contrast i el gran format, pretén trencar amb la quotidianitat, amb les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que reverteixi amb una millor convivència.

El preu de l’activitat és de 20 euros pels adults i 15€ pels menors d’edat majors de 12 anys. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al celler Mas Blanch i Jové. Aquesta activitat ha estat ideada per Organitzem x tu.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/la-panoramica/escultura-directe-i-tast-vins-plena-natura-vinya-dels-artistes/20200701190733065813.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]