El Castell de Concabella reobre les seves portes dissabte 11 amb nova exposició

L'equipament s'incorpora a la nova normalitat després de cancel·lar la seva activitat a causa de la crisi del coronavirus
Castell de Concabella

L'emblemàtic i segarrenc Castell de Concabella reobrirà les seves portes, i la seva activitat cultural, a partir d'aquest cap de setmana.

De fet, des del diumenge 12 de juliol, els seus visitants podran gaudir d'una nova exposició artística, a càrrec d'Alpe Conceptes, que porta per títol 'Colors del nou país que estem gestant'.

Es tracta de la segona ocasió que Alpe Conceptes mostra l'àlbum d'acció 'Un somriure per la 1a gaiestelada', que organitzen des del 2013 i que té per objectiu contribuir en normalitzar les formes d'estimar.

cartell expo Colors del nou país

L'exposició està configurada per 38 cartrons i gairebé 300 fotografies amb els noms de qui recolzen la iniciativa, juntament amb les darreres imatges de la celebració de l'Orgull LGTBI a Sitges.

Son peces que conviden a reflexionar, a dialogar amb l'erotisme, amb la poesia, i fins i tot a denunciar les agressions que pateix el col·lectius pel simple fet de ser diferents. Destaca, en aquest sentit, la sèrie 'Groc', i algunes obres creades durant el confinament, com 'VIntVINT' Sant Jordi i 'Per Corpus confinats'.
 

'Colors del nou país que estem gestant' podrà veure's fins el 20 de setembre

Comentaris