Imprimir

Èxit de participació en les ballades a la fresca al Segrià

territoris.cat/Joaquim Fabrés | 16 de d’agost de 2018

La Volta Comarcal de Sardanes al Segrià clourà, la catorzena edició del programa de ballades a la fresca
La Volta Comarcal de Sardanes al Segrià clourà, la catorzena edició del programa de ballades a la fresca

La Volta Comarcal de Sardanes al Segrià clourà, la catorzena edició del programa de ballades a la fresca, revalidant amb nota la fórmula sardanista que omple de música i dansaires les places de pobles i viles de la comarca del Segrià al llarg dels mesos de juliol i agost.

Amb una mitjana de 300 dansaires per ballada, el programa sardanista es consolida com un referent a les nostres contrades.

La Volta Comarcal de Sardanes al SegriàVuit poblacions han estat la seu de les ballades de sardanes que han configurat el programa d’aquesta edició 2018. El tret de sortida el donava la Torrefarrera el divendres 6 de juliol. Les ballades continuaren a Artesa de Lleida, 13 de juliol, Alguaire el 20 de juliol i Aspa el 27 de juliol. Al llarg del mes d’agost han estat les viles  d’Alcarràs el divendres 3, Alfés el 10, Puigverd de Lleida el 17 i Torres de Segre el divendres 24 les que han acollit les ballades.

Les Cobles Lo Castell de Bellpuig, Municipal de Lleida, Cobla Tàrrega i Vents de Riella d’Agramunt han aportat la part musical en dues ocasions cadascuna d’elles.

La Volta Comarcal de Sardanes al Segrià compta amb el patrocini del Consell Comarcal del Segrià i els diferents ajuntaments de les poblacions que conformen el programa i amb la col·laboració de les entitats; Amics de la Sardana d’Alguaire, Amics de la Sardana d’Almacelles, Agrupació Sardanista d’Artesa de Lleida, Grup Sardanista Balafia de Lleida, Grup Sardanista de l’Associació 50 i més d’Alcarràs, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Grup Sardanista 27 d’abril de Lleida, Escola Sardanista de Torres de Segre i Grup Sardanista Ixmucané de Lleida.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/tres-i-fora/exit-participacio-ballades-fresca-segria/20180816111948051067.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]