Imprimir

Manuel Roure presenta el 'Llibre de text' sobre l'Optometria holística a Lleida

territoris.cat/Josep A. Pérez | 03 de de juny de 2016

Manuel Roure presenta Optometria holìstica al Centre Avantmèdic de Lleida
Manuel Roure presenta Optometria holìstica al Centre Avantmèdic de Lleida

L'optometrista mollerussenc va presentar la publicació el passat mes d'abril en la seu del Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya, entitat que ha encarregat el treball  

OPTOMETRIA HOLIìSTICA Llibre Manuel RoureLa sala d'actes del Centre Avantmèdic de Lleida va ser l'escenari de la presentació del segon treball de l'optometrista mollerussenc Manuel Roure Optometria holística. Una publicació que a diferència de la primera Predominis visuals està destinada especialment als professionals del sector, per la qual cosa el treball ha estat encarregada pel Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya, que en farà la distribució dels 3.000 exemplars.

Manuel Roure sintetitza els fonaments de l'optometria holística com la relació entre la visió, l'organisme i el medi, un estudi que està en contínua evolució en la qual haurien d'intervenir altres professions com la Neurologia, l'Oftalmologia o la Pedagogia, entre altres.

Manuel Roure assegura que amb aquesta publicació ha volgut aprofitar, utilitzar i organitzar la ingent quantitat de material d'estudi acumulat durant els anys de professió, especialment llibres i anotacions, alguns inèdits, utilitzats per a la traducció de més de 20 publicacions científiques, i posar-la a la disposició dels òptics optometristes per contribuir així a la progressió de la nostra professió.
 

    

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/manuel-roure-presenta-llibre-text-l-optometria-holistica-lleida/20160603170151034107.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]