Imprimir

Segona edició del Curs d'Arts Escèniques InCursió en construcció Vol.2

territoris.cat | 15 de de juny de 2012

Una de les activitats de la passada edició del curs.
Una de les activitats de la passada edició del curs.
Juneda InCursió afronta la seva segona edició, després d’una primera amb un èxit remarcable. Aquest any la iniciativa portarà el nom de Juneda inCursió Vol.2 en construcció, amb l’afany de ressaltar el seu clar propòsit: la creació d’un curs d’arts escèniques on es contemplin els mecanismes que fan possible el desenvolupament d’un procés creatiu.

El curs, que organitza InCursió,  té una durada d’una setmana del 23 al 30 de juny i va dirigit a professionals i estudiants del sector, interessats en aprofundir coneixements amb professors d’alt prestigi. El calendari de treball segueix una programació molt intensiva, i cimenta els seus fonaments artístics en tres grans pilars, treballar amb professors d’alt prestigi, una metodologia que es basa en la creació col·lectiva, i la utilització dels espais no convencionals  per convertir-los en espais escènics improvisats i llocs on trobar-se cara a cara amb el públic en un últim dia de portes obertes. 

Aquest projecte neix amb la vocació de consolidar-se com un curs de referència dintre de l'estat, un projecte viable i sostenible i amb una forta repercussió territorial. Així mateix, Juneda inCursió continua apostant en la democratització i la descentralització cultural, fent possible que tot aquell alumne que ho desitgi, pugui realitzar un curs d’alt prestigi fora de ciutats com Barcelona o Madrid, apostant pel desenvolupament territorial a través de projectes artístics i culturals.


El curs l'impartirà la ballarina i coreògrafa Sol Picó, una artista que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la dansa contemporània amb un segell personalíssim ple d’ironia i que es fa notar en tots els seus nombrosos espectacles. L’avalen els 7 premis MAX i el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres. Completarà la proposta docent Alfredo Sandoz, considerat actualment com un dels autors i directors més destacats del panorama escènic nacional. Els seus espectacles li han servit per crear un estil propi i personal, caracteritzat pel seu peculiar humor, el seu interès pel passat recent i un collage emocional que el fan inconfusible.


Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/segona-edicio-del-curs-d-arts-esc-niques-incursio-vol-2/20120615120308001000.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]