Imprimir

Suport de CaixaBank a Salut Mental Ponent pel seu projecte d’atenció a persones amb trastorn mental i les seves famílies

territoris.cat | 28 de de juny de 2019

Eva Barta, presidenta de Salut Mental Ponent i Ignasi Fanlo, director d’Àrea de negoci de CaixaBank a Lleida.
Eva Barta, presidenta de Salut Mental Ponent i Ignasi Fanlo, director d’Àrea de negoci de CaixaBank a Lleida.

L’Associació Salut Mental Ponent ha signat un conveni de col·laboració amb CaixaBank pel qual l’entitat financera aporta 10.000 euros per impulsar el projecte de Salut Mental Ponent en suport a les persones amb trastorn mental i les seves famílies. Salut Mental Ponent centra la seva atenció en la persona afectada amb una visió comunitària, sempre respectuosa amb els drets de les persones afectades. 

L’Associació Salut Mental Ponent (SMP) és una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social de les comarques de Lleida registrada l’any 1993. Creada en el seu origen per familiars i amics de persones amb algun trastorn mental, l’entitat vol fomentar la visibilitat  a la societat de les malalties mentals per tal d’incidir en la prevenció. A més, vol potenciar l’atenció comunitària: residencial, llars amb suport i suport a la mateixa llar. 

L’Associació està adreçada a les persones que pateixen un trastorn mental greu, així com a les seves famílies, a la societat en general, a les seves institucions, als professionals de l’atenció social, sanitària i psicològica.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/suport-caixabank-salut-mental-ponent-pel-seu-projecte-d-atencio-persones-amb-trastorn-mental-i-seves-families/20190628202326057734.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]