14.06.2021 |
Territoris.cat

Aterra procedent de Tel Aviv el primer vol amb esquiadors d'aquesta temporada d'hivern a Lleida-Alguaire

La boira ha impedit al touroperador britànic Neilson operar a l'aeroport lleidatà cap dels seus vols previstos per enguany, que s'han desviat a Reus

Aterra procedent de Tel Aviv 2 inteior
Esquiadors procedents de Tel Aviv baixant de l'avió de la companyia Arkia a l'Aeroport de Lleida-Alguaire / Foto ACN
Aterra procedent de Tel Aviv el primer vol amb esquiadors d'aquesta temporada d'hivern a Lleida-Alguaire

A les 11.25 hores d'aquest divendres ha aterrat a l'Aeroport de Lleida-Alguaire el primer vol amb esquiadors que rep la instal·lació durant l'actual temporada d'hivern, després de diverses cancel·lacions que han obligat a desviar una catorzena de vols als aeroports de Reus i del Prat en les darreres setmanes per la presència de boira a l'aeroport lleidatà.Aterra procedent de Tel Aviv 1 texte

L'avió de l'aerolínia israeliana Arkia, contractat per l'agència de viatges Issta Sky i ocupat per 60 passatgers, ha pogut aterrar aquest matí amb normalitat a Lleida-Alguaire, a diferència del que ha succeït amb el touroperador britànic Neilson, que encara no ha pogut encetar la temporada d'hivern a l'aeroport lleidatà, ja que s'ha vist obligat a desviar a Reus la desena de vols amb esquiadors que tenia previst operar a Alguaire, per transportar posteriorment els passatgers al Pirineu andorrà. Des d'aquest divendres i fins al 24 de març, Arkia oferirà un vol setmanal entre Tel Aviv i Lleida-Alguaire, un total d'onze durant aquesta temporada d'hivern.

L'agència de viatges israeliana Issta Sky ha donat el tret de sortida aquest divendres als vols per a esquiadors que per tercer hivern consecutiu ofereix mitjançant l'aerolínia Arkia per portar esquiadors al Pirineu andorrà, a través de l'Aeroport de Lleida-Alguaire. En concret, la companyia oferirà tots els divendres fins al 24 de març un enllaç setmanal entre Tel Aviv i l'aeroport lleidatà, onze en total durant aquesta temporada hivernal. El primer vol de la temporada ha aterrat sense problemes a Lleida-Alguaire, tot i l'intens vent, amb un quart d'hora de retard sobre l'horari previst i sota la supervisió d'un important nombre d'efectius dels cossos de seguretat. L'aparell transportava una seixantena de passatgers, que posteriorment han estat traslladats a Andorra on s'estaran una setmana esquiant i també de compres.

Issta Sky-Arkia estudia la possibilitat d'oferir paquets turístics aquest estiu al Pirineu català


Ido Miodolovic, responsable d'Istta Sky, ha explicat que Issta Sky-Arkia està estudiant la possibilitat també d'oferir aquest estiu paquets turístics per portar israelians en aquest cas al Pirineu català, també des de l'Aeroport de Lleida-Alguaire, com l'agència ja va fer fa tres anys tot i que els dos darrers s'ha centrat únicament en el turisme de neu. Miodolovic ha dit que tenen la proposta damunt la taula però que encara no han pres cap decisió en ferm. 

Aterra procedent de Tel Aviv el primer vol amb esquiadors d'aquesta temporada d'hivern a Lleida-Alguaire
comentaris