19.08.2022 |
Territoris.cat

El grup alimentari de Miralcamp va celebrar el passat any un segle de trajectòria empresarial

La companyia amb seu a Miralcamp, va ser pionera en l'elaboració de xarcuteria al plat, i acaben de llançar la primera salsitxa amb ketchup al seu interior, així com el primer pernil curat de gall indi

Els directius d'Argal Josep M. Orteu, Antoni Escribà i el president Joan Reñé
Els directius d'Argal Josep M. Orteu, Antoni Escribà i el president Joan Reñé
El grup alimentari de Miralcamp va celebrar el passat any un segle de trajectòria empresarial

La Diputació de Lleida va lliurar aquest dilluns els Premis als Millors Projectes Empresarial, un acte en el qual el president Joan Reñé, ha defensat el sector dels elaborats carnis, davant de la crisi generada per l'informe emès per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). Reñé ha fet aquestes manifestacions pel fet de lliurar el premi a la Trajectòria Empresarial al Grup Alimentari Argal.

Reñé ha explicat que fa uns mesos es va crear una alarma innecessària pel que fa referència al consum de carn elaborada. La mostra més clara de com es fan bé les coses la tenim amb Argal, amb Antoni Escribà i Josep M. Orteu i, per tant, aquest reconeixement a ells per la tasca que des de fa tants anys han fet, però també a tots els elaboradors de carn.

L'obrador del taller ArgalEl Grup Alimentari Argal, que té la seu logística a Miralcamp, va celebrar el passat any, un segle de trajectòria empresarial. Una companyia que ha fet una important aposta per la innovació, la qualitat i la traçabilitat dels seus elaborats, sent pionera en la fabricació de xarcuteria al plat, i recentment ha llançat al mercat, la primera salsitxa amb ketchup al seu interior, així com el primer pernil curat de gall indi.

La companyia ha posat a disposició del sector de la restauració i dels mateixos consumidors el Taller Argal, i ha estat impulsor de la Beca Gastronòmica destinada a la innovació i als joves professionals.

Aquests premis, anteriorment nomenats Premis LO, els convoca la Diputació de Lleida des de l'any 2008 amb la voluntat d’incentivar els projectes empresarials i alhora reconèixer empreses ja consolidades, que per la seva trajectòria i desenvolupament, puguin servir de model als nous emprenedors.

El Premi a la Innovació ha estat per Garrigues Emprèn (Juncosa), una societat que va obrir una botiga de venda directa i promoció dels seus productes al Mercat de la Concepció de Barcelona. 

El Premi al Jove Emprenedor l’ha rebut Cal Majuba (Alàs), empresa formada per dos joves enginyers que han recuperat els ramats d’ovelles a l’Alt Urgell i la Cerdanya per a l’elaboració de productes làctics d’ovella.

El Premi a la Responsabilitat Social Corporativa l’ha recollit en representació de la cooperativa de segon grau Fruits de Ponent (Alcarràs).

El Premi al Projecte d’Innovació Empresarial ha recaigut a l’empresa de desenvolupament de videojocs per diverses plataformes Plunge Interactive.

El grup alimentari de Miralcamp va celebrar el passat any un segle de trajectòria empresarial
comentaris