18.01.2021 |
Territoris.cat

El músic i productor Marc Marzenit llança una plataforma de formació en línia

La plataforma Aulart Music Masterclass., amb Marc Marzenit
La plataforma Aulart Music Masterclass., amb Marc Marzenit
El músic i productor Marc Marzenit llança una plataforma de formació en línia

El músic i productor lleidatà Marc Marzenit ha estat un dels impulsors de la plataforma en línia Aulart Music Masterclass, una eina destinada a les persones que tenen interès en introduir-se o ampliar coneixements al voltant de la producció i composició de música electrònica.

Marzenit va inaugurar la primera masterclass gratuïta en format vídeo el passat dimarts, en la que de manera amena, pràctica i natural explica la realitat del dia a dia en el seu estudi d'enregistrament.

Aulart Music Masterclass.Marc MarzenitSegons Marzenit són molts els nous productors de música electrònica que es perden en un entorn
de sintetitzadors, caixes de ritme, connectors, tècniques, tutorials, cursos i milers d'opcions que podem trobar. Però quan analitzem el treball dels grans artistes de l'escena, s'adonen que no només es tracta d'elements tècnics i equips, en realitat la música no tracta solament d'això.

són molts els nous productors de música electrònica que es perden en un entorn de sintetitzadors, caixes de ritme, connectors, tècniques, tutorials, cursos i milers d'opcions que podem trobar

Aulart vol ensenyar els hàbits, costums, filosofia de treball, promoció i factors que van més enllà de l'àmbit tècnic, a més de mostrar errors típics que es cometen en el procés. És una oportunitat per descobrir el món real que hi ha darrere de la producció de música electrònica.

www.aulart.com es va estrenar el passat dimarts, amb la primera masterclass gratuïta amb Marc Marzenit. Marc és un dels artistes més involucrats en Aulart, on a més d'impartir classes per a la plataforma, també viatjarà als estudis dels artistes per analitzar les seves formes de treball, equip, experiència i tot allò que ens pugui ajudar a entendre millor el món que embolica la creació de música electrònica. Per a futures classes podrem veure a artistes de la talla de Robert Babicz, Pig&Donen, Uner i més productors de primer nivell.
 

El músic i productor Marc Marzenit llança una plataforma de formació en línia
comentaris