16.05.2021 |
Territoris.cat

Plusfresc expandeix la seva oferta a la ciutat de Tarragona

La companyia lleidatana disposava fins al moment de quatre botigues a la demarcació tarragonina: a Cambrils, Vilafortuny, Flix i Horta de Sant Joan

Directius de Plusfresc i autoritats tarragonines en l'acte inaugural
Directius de Plusfresc i autoritats tarragonines en l'acte inaugural
Plusfresc expandeix la seva oferta a la ciutat de Tarragona

La cadena de supermercats lleidatana Supsa (Plusfresc) va iniciar aquest dijous el desembarcament a la ciutat de Tarragona, on va obrir el seu primer gran supermercat, de 1.200 metres quadrats de superfície i que dóna feina a 34 persones. El nou establiment se situa en una de les zones més cèntriques de la ciutat, a l'Avinguda Roma, i ha suposat una inversió d'1,7 milions d'euros. El grup disposava fins al moment de quatre botigues a la demarcació tarragonina: a Cambrils, Vilafortuny, Flix i Horta de Sant Joan i amb l'obertura d'ahir (l'establiment número 72 de la companyia), Supsa inicia l'aposta forta per la capital tarragonina.

Volem convertir-los en els nostres convidats, una prioritat que aconseguim a través d'una atenció personalitzada i propera i proporcionant un producte de la millor qualitat.

El director general de Plusfresc Francisco González, va manifestar que la inauguració és molt important per nosaltres, ja que suposa l'inici d'una nova etapa; un període que encarem amb una gran il·lusió perquè ens permet apropar-nos a un territori que sempre ha estat fonamental per la nostra companyia.

Per la seva banda la presidenta de Plusfresc Vivi Pujol, va destacar volem convertir-los en els nostres convidats, una prioritat que aconseguim a través d'una atenció personalitzada i propera i proporcionant un producte de la millor qualitat.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va assistir a l'acte d'inauguració del nou supermercat i va expressar la seva satisfacció. És una gran notícia que a par-tir d'ara Plusfresc, empresa familiar lleidatana creada fa 87 anys, s'instal·li a la nostra ciutat, per tal de gaudir els magnífics sabors que ens aporta la gastronomia de la nostra terra.

La companyia fou fundada ara fa 87 anys a la ciutat de Lleida i es manté com a empresa líder en superfície de venda d'aliments a tota la demarcació de Lleida per davant de grups com Eroski-Caprabo o Mercadona.

Actualment Supsa disposa d'uns 30.000 metres quadrats de superfície de venda (el 20% del total del sector), dels quals 26.000 estan a les comarques de Lleida.

A la ciutat de Lleida disposa de 20 supermercats, a la resta de la demarcació d'uns altres 41; quatre establiments a la ciutat de Barcelona, 5 a la demarcació de Tarragona i un a Mequinensa (Saragossa).

Plusfresc expandeix la seva oferta a la ciutat de Tarragona
comentaris