L'organització prepara més de 4.000 tapes que es tornen a esgotar en les primeres hores

La coincidència amb la jornada electoral, converteix Lo Vermutet en un atractiu que omple de gom a gom la plaça de l'Ajuntament de Mollerussa

Una de les millors participacions en Lo Vermutet de Interior
photo_camera Una de les millors participacions en Lo Vermutet de Interior

Lo Vermutet tanca la temporada amb una de les millors participacions de la seva trajectòria, amb la complicitat de Fira de Mollerussa, la festa popular ha incrementat la participació d'establiments, fins als divuit, el doble dels que el van iniciar. Per altra banda també s'han incrementat les propostes gastronòmiques fins a 4.000 tapes.

Imatge de Lo Vermutet a la Plaça de l'AjuntamentL'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha fet una valoració positiva de la festa, que considera que s'ha de convertir en un dels elements dinamitzadors de referència de la ciutat. En aquest sentit, Solsona ha afegit, que l'ens firal estudiarà de quina manera es dimensiona per a pròximes edicions.

Per la seva banda, el director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra, ha mostrat la seva satisfacció, per la bona resposta de públic, que podria superar les 4.000 persones, donat que s'han venut més de 6.000 tiquets de consumicions, i les 4.000 tapes, elaborades pels divuit establiments participants. Proposta gastronòmica, que per altra banda ha incrementat el nivell qualitatiu, segons Segarra, motiu pel qual s'han tornat a esgotar abans de finalitzar la festa.

Com en edicions anteriors, els establiments participants han competit en el repte d'aconseguir la millor tapa, que en aquest cas ha sigut la confeccionada pel Xiringuito de les Piscines Municipals, seguit de la Pizzeria Breiko, que Els Gegats de l'Arreu participen en Lo Vermutetrevalida premi, el mateix que feia la Rostisseria Salvia, una valoració que ha fet un jurat del qual hi formaven part, el sommelier de La Boscana, Xavier Ayala; el periodista de Segre, Joan Gómez, i Joan Ramon Domingo, regidor de Cultura de l’Ajuntament.

La jornada de diumenge estarà amenitzada per les actuacions del grup musical Sweet Home i del Casal Popular l’Arreu acompanyat dels Grallers, amb balls dels Gegants i dels Bastoners.

En aquesta edició hi han participat els establiments Bar Berlín, Braseria La Noguesa, Breiko, Cafeteria El Cafetó, Cafeteria Punt 14, Can Turu, Cansaladeria Cal Roig, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria Maria Àngels, Pastisseria Patet, Pastisseria Sant Isidori, Rostisseria Salvia, Sala One, Sweet Spoon, Tapping Bar i Xarcuteria Porté.

Comentaris