18.08.2022 |

10 DE JULIOL

Conferència de l'astronauta de la NASA, Terry Virts, a la Fundació Dalmases de Cervera

L'astronauta de la NASA, Terry Virts abordarà des de la seva perspectiva el contrast entre els països desenvolupats i els països subdesenvolupats, la contaminació i la despesa energètica, l'agricultura com a element vital, entre altres temes
L'astronauta de la NASA, Terry Virts ©Paeria de Cervera
L'astronauta de la NASA, Terry Virts ©Paeria de Cervera
Conferència de l'astronauta de la NASA, Terry Virts, a la Fundació Dalmases de Cervera

La Fundació Casa Dalmases de Cervera acollirà el 10 de juliol una xerrada a càrrec de l'astronauta de la NASA, Terry Virts. El professional abordarà aspectes sobre la seva llarga estada a l'espai de més de 200 dies.

La conferència començarà a les 18.30 hores de la tarda i abordarà temes com el contrast entre els països desenvolupats i els països subdesenvolupats, la contaminació i la despesa energètica, l'agricultura com a element vital essencial i altres matèries com la contaminació de la Xina o la devastadora repercussió del tràfic marítim en els oceans

Terry Virts és un astronauta de la NASA, divulgador i autor de National Geographic. També és pilot del transbordador espacial Endeavour en la missió STS-130 i fotògraf professional. Ha passat més de 200 dies a l'Estació Espacial Internacional (ISS) com a comandant de l'Expedició 43. El seu lema és "ad astra", que significa "cap a les estrelles"

Estació Espacial Internacional ©Pixabay
Estació Espacial Internacional (ISS) ©Pixabay

L'ànima social de Virts ha fet que la Casa Dalmases comptés amb la seva participació. L'astronauta defensa que els àmbits socials i locals són molt importants per salvar el planeta

En aquesta mateixa trobada s'inaugurarà la tercera edició de l'exposició d'Art Singular en col·laboració amb la Fundació Josep Santacreu i se servirà un tast de cervesa artesana, gentilesa de la casa.

Les entrades per assistir a la conferència de Terry Virts es poden aconseguir en el següent enllaç per un cost de 6 euros.

Casa Dalmases

És una entitat cerverina que va néixer farà 10 anys per donar resposta a una necessitat de la comarca de crear ocupació per a persones amb diversitat funcional i/o en situació de risc d'exclusió social. Per fer-ho possible, disposa de dos obradors: un de xocolata artesana i un de cervesa artesana, situats als baixos de la fundació. La casa és un palau del segle XVIII i dona ocupació en total a una vintena de persones. 

Conferència de l'astronauta de la NASA, Terry Virts, a la Fundació Dalmases de Cervera
comentaris