PÚBLIC!, el cicle estival d'arts escèniques targarí, fa vibrar el públic d'Altet

Fins al 25 de juliol s'oferiran més espectacles als pobles de La Figuerosa, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls
Tàrrega2

El passat dissabte dia 4 de juliol va arrencar la segona edició del cicle d'arts de carrer PÚBLIC!, el qual s'escenifica en pobles del terme de Tàrrega.

Els encarregats d'aixecar el teló van ser el duo Mortelo & Manzani i el seu espectacle de circ 'Fili Busters'. La representació, amb entrada de franc, va tenir lloc a la pista poliesportiva d'Altet, obtenint bona resposta de públic.

El consistori aplicà els protocols de seguretat sanitària i limità l'aforament per garantir la distància social. En aquest sentit, els assistents van haver de reservar prèviament la seva localitat

El cicle PÚBLIC!, destinat al públic familiar, continuarà el dissabte 11 de juliol a La Figuerosa amb la companyia Slow Olou i el muntatge 'Escargots' (doble funció a les 19.00 i 22.00 hores). Circ Los prendrà el relleu el dissabte 18 de juliol a Santa Maria de Montmagastrell amb 'Xarivari Blues' (22.00 hores). La programació es tancarà a Claravalls el dissabte 25 de juliol de la mà d'El Celler d'Espectacles i la seva versió del clàssic teatral 'La Rambla de les Floristes' de Josep Maria de Sagarra (22.00 hores).

Cartell del cicle Públic! 2020

Comentaris