3 de juliol

'La maleta de l'horta' rememorarà com es va viure la Guerra Civil a l'Horta lleidatana

Aquest curtmetratge educatiu es projectarà en format de cinema a la fresca
'La maleta de l'horta'
photo_camera 'La maleta de l'horta'

L'Associació per a la Interpretació de l'Horta de Lleida, vinculada la Granja Pifarré, i Paeria de Lleida presentaran un projecte conjunt de Memòria Democràtica a l'Horta de Lleida.

Es tracta de 'La maleta de l'horta', un curtmetratge rodat a l'Horta per actors i actrius amateurs lleidatanes, un audiovisual didàctic per que vol apropar a petits i grans les causes i conseqüències de la Guerra Civil espanyola i la seva afectació directa a Lleida.

la maleta de l'horta

Aquests materials audiovisuals i didàctics estaran a disposició de docents dels centres educatius de Ponent a partir del curs 2021-22

Així doncs, el dissabte 3 de juliol, a les 20.30 0 hores, es farà la presentació del curtmetratge educatiu a la Granja Pifarré en format cinema a la fresca.

En acabar es farà un moment de cine fòrum amb actors, actrius, càmera i el seu director, Pere Pifarré i Vidal.

Les inscripcions a l'activitat -gratuïta i amb afortament limitat- es podran fer a Drets civils de la Paeriao contactant amb el Centre Excursionista de Lleida

Si voleu descobrir més sobre la història de l'horta de Lleida, us convidem a llegir la nostra entrevista a Joan Pifarré i Vidal.

Comentaris