10.04.2020 |
Territoris.cat

Els espectacles de petit format, novetat de la programació teatral de Balaguer

'Casa de Nines', un dels espectacles de la temporada de Balaguer
'Casa de Nines', un dels espectacles de la temporada de Balaguer
Els espectacles de petit format, novetat de la programació teatral de Balaguer
El Teatre Municipal de Balaguer inicia la 23a temporada professional d’arts escèniques amb la programació del cicle de 'Tardor 2019' el proper diumenge 6 d’octubre. Ho farà amb un espectacle en motiu del centenari del naixement de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, 'La llibertat irrenunciable, viure i escriure', dirigit per Enric Arquimbau i produït per Bada-Pas.

Com a novetat d'aquesta nova temporada, s'incorpora a la programació habitual d’espectacles professionals el petit format, amb el títol 'A escena'. 'A escena' vol apropar els diferents projectes escènics al públic, tant que aquest gairebé formi part del propi espectacle.

En el marc d''A escena', passarà pel teatre de la Noguera 'Il velatorio lírico' (18 d'octubre), 'Les rambles de les floristes', 'Pau Figueres Quartet' i la dansa de Núria Guiu i el seu espectacle 'Like'.

Pel que fa a la resta de programació -diferenciada en el cicle 'Tardor' i 'Hivern'- es caracteritza per diferents projectes escènics de mitjà format amb la voluntat d’atracció del gran públic. Així, la primera obra de teatre que es podrà gaudir serà 'Casa de Nines', amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula com a caps de cartell. Seguirà 'Dolce vita', amb el Mag Lari, i el grup musical infantil The Penguins, amb Reggae per a Xics'. L’abonament de 'Tardor' es completa amb la comèdia 'Oh, mam!'.

Pel que fa al cicle d''Hivern', aproparà al Teatre de Balaguer propostes com les obres de teatre 'Eva contra Eva', 'El pare de la núvia', amb Joan Pera; el darrer espectacle de la companyia Rhum & Cia, 'Gran Reserva', 'La dona del 600' i el concert del grup Mishima.

Comentarios