23.04.2021 |
Territoris.cat

La Fira Heroica guardonarà l'ONG Open Arms amb el 'Porró de Fulleda'

Aquest diumenge 15 de setembre Fulleda celebrarà una nova edició de la seva Fira Heroica, que enguany homenatjarà a l’ONG Open Arms
fulleda capçalera
fulleda capçalera
La Fira Heroica guardonarà l'ONG Open Arms amb el 'Porró de Fulleda'

Com cada any, el lliurament del 'Porró de Fulleda' esdevindrà un dels actes centrals en la celebració de la Fira Heroica de Fulleda, la festa de l’Agustina d’Aragó.

En aquesta ocasió, l'homenatge d'aquest poble recaurà en l'ONG Open Arms, que durant els darrers anys s’ha destacat per la seva gran tasca humanitària en el Mediterrani salvant la vida de milers de persones.

Aquest acte, que en anteriors edicions ha tingut com a destinataris a Txell Bonet, Carme Forcadell i Neus Català, es durà a terme al migdia davant de la porta de l’església de la localitat.

fulleda capçalera1

La Fira Heroica començarà amb el tradicional esmorzar de verema, un àpat popular que posarà el punt de partida a una llarga jornada plena d'activitats i propostes, amb especial protagonisme per la recreació de la Llegenda de l‘Agustina d ‘Aragó, l‘heroïna catalana a la Guerra del Francès, originària de Fulleda.

En el decurs de la jornada també es duran a terme diferents tallers, exhibicions, jocs tradicionals, balls d’animació, etc. Cap a les 19.30 hores finalitzarà la trobada amb una desfilada festiva, que sortirà de la plaça del poble i recorrerà diferents carrers de la localitat fins arribar al monument de l’Agustina, situat a l’entrada de Fulleda.

La Fira Heroica guardonarà l'ONG Open Arms amb el 'Porró de Fulleda'
comentaris