20.10.2021 |
Territoris.cat

La Fundació Sorigué arrenca la seva temporada de tallers familiars

L'Àrea Educativa de la Fundació Sorigué comença la nova programació dels seus tallers familiars entorn de l'exposició Mat Collishaw. The End of Innocence
Exposició Mat Collishaw. The End of Innocence a la  Fundació Sorigué
Exposició Mat Collishaw. The End of Innocence a la Fundació Sorigué
La Fundació Sorigué arrenca la seva temporada de tallers familiars

Aquest pròxim diumenge 17 la Fundació Sorigué inicia la seva nova temporada de tallers orientats a la família, en aquesta ocasió entorn de l'exposició Mat Collishaw. The End of Innocence, mostra que ofereix una visió integral de la pertorbadora i captivadora obra de l'artista britànic Mat Collishaw.

L'exposició, que estarà oberta fins al pròxim 26 d'abril, inclou una selecció d'escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions més transcendentals dels últims 20 anys de trajectòria de l'artista, que conviden a una reflexió sobre la relació de l'ésser humà amb la naturalesa i amb la preeminència del digital.

A través d'una selecció d'aquestes obres, en els tallers es treballaran conceptes tan diversos com les il·lusions òptiques, la sostenibilitat ecològica o la distorsió i difusió de les imatges en l'era digital

Mat Collishaw_Dialogues_FundacioSorigue_2019_2Mat Collishaw_Dialogues_FundacioSorigue_2019_1Aquestes activitats, organitzades per l'Àrea Educativa de la Fundació Sorigué, estan dirigides a un públic infantil i juvenil de 3 i 16 anys, i es realitzaran un diumenge de cada mes, així com en períodes festius.

En la seva missió d'acostar l'art contemporani a tots els públics, aquests tallers seran gratuïts per als menors que participen. Cada activitat constarà de visites guiades dinamitzades acompanyades per un taller didàctic a la biblioteca del museu de la fundació.

Per a participar és necessari reservar de manera prèvia en: https://fundaciosorigue.clorian.com/es

La Fundació Sorigué arrenca la seva temporada de tallers familiars
comentaris