Fins el 9 de maig

L'artista Tatiana Blanqué presenta 'Diàspores naturals' a la galeria Espai Cavallers

La mostra apropa al públic lleidatà 35 pintures i 3 petites escultures
'Diàspores naturals', de Tatiana Blanqué
photo_camera 'Diàspores naturals', de Tatiana Blanqué

Des d'ahir i fins al 9 de maig, la galeria d'art Espai Cavallers de Lleida dedica el seu espai expositiu a l'obra de l'artista visual Tatiana Blanqué.

Amb 'Diàspores naturals', Blanqué confessa obertament la seva connexió amb la natura, una relació poderosa que naix de l'observació i els viatges, i que esdevé tota una font d'inspiració. A través de les seves peces artístiques, Blanqué fa un homenatge a la mare natura, a la seva gran capacitat d'adaptació al canvi i als cicles vitals sense deixar de banda la seva majestuositat.

"Són llàgrimes el que ploren els arbres quan s'adonen del que està passant?, ploren, 'llagrimegen' en les seves diferents estacions, no poden controlar els sentiments, no volen perdre l'esperança, sempre busquen una sortida", reflexiona en veu alta l'artista.

Colors vius i vibrants, textures orgàniques, expressivitat al límit del llenç tal com les rames dels arbres que, folls de llibertat, cerquen la llum del sol enmig del bosc

L'exposició que es pot veure a Lleida està configurada per 35 pintures sobre tela i 3 petites escultures, peces que ens conviden a repensar la nostra vida mundana i reconduir-la cap a un modus més sostenible i respectuós envers aquesta inesgotable font de referència que és el món natural.

La mostra, plena de vida i esperança, comptarà amb una visita guiada encapçalada per la mateixa artista el dijous 21 d'abril, a les 19.30 hores

'Abstracció i llàgrimes', dins l'exposició 'Diàspores naturals', de Tatiana Blanqué
'Abstracció i llàgrimes', de Tatiana Blanqué

Comentaris