Fins el 30 de gener

L'artista Lily Brick omple l'Espai Cavallers de les seves obres 'Imprescindibles'

La darrera exposició de la lleidatana s'inspira de l'expressionisme alemany i l'impressionisme holandès, tot partint dels colors primaris
L'exposició 'Imprescindibles' de Lily Brick
photo_camera L'exposició 'Imprescindibles' de Lily Brick

El passat 11 de desembre, la galeria Espai Cavallers de Lleida acollia la inauguració de la seva darrera exposició temporal.

Es tracta d''Imprescindibles', una nova exposició individual de la ponentina Mireia Serra, popularment coneguda amb el sobrenom de Lily Brick.

Es tracta d'una mostra pictòrica que es podrà veure fins el 30 de gener i neix de l'experimentació que, al llarg d'aquest 2021, ha realitzat l'artista partint dels colors primaris.

'Autorretrat', de Lily Brick.
'Autorretrat', de Lily Brick.

A més, s'inspira en els mestres i les peces de dues de les grans avantguardes històriques: l'expressionisme alemany i l'impressionisme holandès.

Coneguda pe​ realitzar murals de grans dimensions a indrets com Penelles, Juncosa, Granadella, Alcarràs, Martorell, Ferrol, Màlaga o Múrcia, Lily Brick també treballa el realisme en la pintura en cavallet i a través de les tècniques mixtes.

Al voltant d'aquesta exposició, el 19 de desembre tindrà lloc l'activitat 'Art i Cuina', un diàleg entre l'obra de Brick i el Gonçalo Ferreruela, xef del restaurant Ferreruela

 

Comentaris
Més a La Panoràmica de Territoris