Fins el 22 de gener

Tres llibreries lleidatanes liderades per dones promocionen el comerç de proximitat

'les sabates del genet irreductible' es tracta d'una acció cultural conjunta de les llibreries El Genet Blau, la irreductible i la sabateria

Presentació del 'les sabates del genet irreductible'
photo_camera Presentació de 'les sabates del genet irreductible'

Des del 4 de desembre, i fins el 22 de gener, tres llibreries de la capital de Ponent liderades per dones han unit forces per promoure la lectura, la cultura i el comerç de proximitat aquestes festes nadalenques.

La iniciativa porta per títol 'les sabates del genet irreductible'

'Les sabates del genet irreductible' és acció cultural conjunta de les llibreries El Genet Blau, la irreductible, i la sabateria, encapçalades per l'Estefania Reñé, la Mertxe Paris i la Raquel Fontecha, respectivament.

Una aliança que proposa una compra a cada una de les llibreries per tal d'emplenar una butlleta segellada i entrar al sorteig d'un lot de productes de proximitat que es durà a terme el dia 22 de gener de 2022.

A aquesta acció cal sumar-hi la celebració del primer aniversari de la llibreria la irreductible, que tindrà lloc el 12 de desembre amb descomptes, sortejos i música en directe

Totes les persones que participin en la iniciativa, estaran convidades en un acte cultural conjunt dels tres establiments, que comptarà amb la presència de més convidats del món literari i cultural.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement