29.03.2020 |
Territoris.cat

DEL 29 AL 31 DE MAIG

Meritxell Gené, El Petit de Ca l'Eril i Cesk Freixas, al festival Rodautors

Aquesta trobada musical, que arriba a la seva quarta edició, tindrà lloc a Os de Balaguer del 29 al 31 de maig
Alguns dels caps de cartell del IV Rodautors
Alguns dels caps de cartell del IV Rodautors
Meritxell Gené, El Petit de Ca l'Eril i Cesk Freixas, al festival Rodautors

El Festival Rodautors, cita musical itinerant que apropa el talent de cantautores i cantautors als petits pobles de Catalunya, arriba a la seva quarta edició.

El públic en podrà gaudir del 29 al 31 de maig, i omplirà de música i visitants la vila d'Os de Balaguer.

Meritxell Gené, Cesk Freixas, El Petit de Ca l'Eril, Meritxell Neddermann, 'El Jose' i Maria Jaume Martorell seran els seus caps de cartell. 

A partir de demà els artistes que vulguin participar-hi poden presentar les seves propostes al lloc web del festival. D'entre totes les que s'hi presentin se n'escollirà 12, que passaran a formar part del cartell de la IV edició, juntament amb els artistes convidats.

La llista dels musicals seleccionats es publicarà el dia 3 de març

Un dels promotors de Rodautors, el cantautor Joan Blau, ha explicat que "la IV edició és la de la consolidació, d'un futur on els escenaris seran sempre pobles d'uns 500 habitants, tal i com ja va passar en passades edicions (Penelles, Mura i Torrebesses)".

El festival també manté la seva col·laboració habitual amb el Grup Enderrock i i la plataforma de música emergent Sona 9

El Festival Rodautors va néixer a Penelles el 2017

A més a més dels concerts, el festival incorpora activitats paral·leles, com ara un mercat d'artesans de la zona, instal·lacions d'artistes locals i diferents ofertes per descobrir l'entorn, una ruta de passeig per poder conèixer la localitat i espai de descans.

Comentarios