17.01.2022 |
Territoris.cat

Cultura Lliure de Lleida llança el Sisquere Festival, el juliol i agost a Torrelameu

Manel, Els Amics de les Arts i els Pets protagonistes
ELS AMICS DE LES ARTS
El Sisquere Festival comptarà amb la presència d'"Els Amics de les Arts".
Cultura Lliure de Lleida llança el Sisquere Festival, el juliol i agost a Torrelameu
L’estiu del 2020 neix el Sisquere Festival, una iniciativa de l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida amb la voluntat d’oferir una programació cultural de qualitat per a tots els públics adaptada a la situació actual de crisi sanitària provocada per la COVID19. Un format reinventat que per una banda compleix estrictament amb totes les mesures sanitàries i de distanciament social imposades per les autoritats corresponents i d’altra, garanteix el gaudi d’un espectacle musical en directe amb tota normalitat. 
SISQUERE TORRELAMEU
 
Per això s’ha repartit la programació en quatre caps de setmana –vint-i-cinc de juliol; u, vuit i quinze d’agost–, s’habilitarà una platea de tres zones amb accessos diferents, regulats i controlats, parcel·les delimitades i cadires separades seguint les mesures de seguretat sanitària corresponents. Així doncs, es dóna la possibilitat d’asseure’s juntament amb la vostra unitat familiar o cercle habitual de convivència.

El Sisquere Festival transcorrerà a Torrelameu, municipi situat molt a prop de Lleida, i cadascun dels quatre concerts programats constarà de dues actuacions: un artista lleidatà procedit d’un cap de cartell.

Cal destacar la presència de Manel amb la gira Per la bona gent, fent sold out arreu on han actuat; Els Amics de les Arts que des del 2018 no trepitgen ponent i els Pets amb la presentació a Lleida de la nova gira 20/20 que aplega una vintena d’èxits del grup de Constantí després de 35 anys de carrera musical.

A més a més la cloenda del festival comptarà amb dos dels millors tributs de Queen i The Beatles. Juntament amb aquests, podrem gaudir també de l’actuació del cantautor Joan Blau, la cantautora Éphona i la banda lleidatana Uënsdei.

És una iniciativa única a ponent i de les poques encara vigents en la temporada d’estiu a Catalunya ja que la majoria d’esdeveniments culturals massius s’han aplaçat com a mínim a la temporada de tardor o a l’any vinent. L’objectiu principal és la reactivació del sector cultural, un dels més greument afectats per la pandèmia, amb un compromís ferm amb els  artistes de casa, amb el territori i tots els professionals implicats: des de les empreses de sonorització i il·luminació, passant pels artistes, fins el sector de la restauració. La iniciativa s’ha pogut desenvolupar gràcies a una estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Torrelameu.

Les entrades es poden adquirir a través del web www.sisquerefestival.com i el preu oscil·la entre els quinze i trenta euros. Tota la informació es pot trobar també al perfil d’Instagram del festival –@sisquerefestival–.

Cultura Lliure de Lleida llança el Sisquere Festival, el juliol i agost a Torrelameu
comentaris