02.10.2022 |

DE L'AGOST A L'OCTUBRE

El laberint de l'Horta inicia una nova edició denominada 'Del tros a casa'

El laberint estarà disponible les tardes i vespres de divendres i dissabte i els matins de diumenge d’agost, setembre i octubre
labertin-panis-lleida-2
Tot a punt per a la nova edició del Laberint "Del tros a casa". Foto: Granja Pifarré
El laberint de l'Horta inicia una nova edició denominada 'Del tros a casa'

La Granja Pifarré i el Laberint de panís, tornen a ser el punt de reencontre amb l'Horta de Lleida per a aquells amants d'una activitat que arriba a la seva 4a edició, i que consta de 15 proves agroculturals que s'hauran d'anar superant en grup i assolir el repte del trajecte, en un recorregut per dos camps de cultiu.

A l'entorn "Del tros a casa", es proposen a més a més, diverses activitats que pretenen fer una descoberta de l'horta i el món rural, com és la novetat dels nous jocs "agro", un rellotge solar, l'Agrobiblioteca, l'estable obert de vedelles del món, l'Agromuseu del Tractor "Antoni Minguell", l'espai de bar-terrassa amb productes de proximitat de l'Horta de Lleida, etc.  

Amb la participació en el laberint es contribueix a donar suport a l'Associació d'interpretació de l'Horta de Lleida, vinculada a la Granja Pifarré. Des d'aquest divendres, l'activitat romandrà oberta tots els dissabtes i diumenges d'agost, setembre i octubre. 

Per a més informació: www.granjapifarre.com

El laberint de l'Horta inicia una nova edició denominada 'Del tros a casa'
comentaris