03.10.2022 |

Redescobrim 'Mai', el primer curtmetratge de la directora lleidatana Marta González

El confinament d'aquests dies ens dóna l'oportunitat de gaudir de temps per nosaltres i el cinema de proximitat, quelcom no sempre és possible en la nostra normalitat diària

mai ok
Redescobrim 'Mai', el primer curtmetratge de la directora lleidatana Marta González

De ben segur que moltes de vosaltres ha trastejat per Youtube a la recerca de videoclips, sèries o pel·lícules per a poder visualitzar.

Novament, Territoris.cat apostem per la cultura de proximitat i de casa nostra i, en consonància amb això, et recomanem visualitzar les produccions dels nostres directors i directores.

Fa uns mesos, la directora lleidatana Marta González va penjar al canal de Youtube del curt 'Mai', la integritat d'aquesta producció.

'Mai', el primer curtmetratge de González, està protagonitzat per Aida Flix i Aida Qui, i també compta amb la col·laboració especial d'Olga Masot, Maria Pijuan, Marisol Lavín, Francesc de Dios.

Amb 'Mai', González ha estat nominada i guardonada per nombrosos premis arreu del món (per exemple, va obtenir el premi al millor curt del XXVI Certamen de Jóvenes Creadores del Ayuntamiento de Madrid, el millor curtmetratge internacional al VII Rio Festival de Gênero & Sexualidade no Cinema de Rio de Janeiro, i el premi del públic al millor curtmetratge del V Festival Internazionale Corti a Sud de Salerno). 

Es tracta d'una proposta audiovisual que parla de com es viu l'amor en l'àmbit rural, quelcom habitualment es pren com un obstacle per a la llibertat de ser i d'estimar.

Redescobrim 'Mai', el primer curtmetratge de la directora lleidatana Marta González
comentaris