24.09.2021 |

18 JULIOL

El retorn del cicle de Música als Jardins a Sant Ramon

Els The Buckets Brothers seran els primers en actuar-hi el pròxim 18 de juliol

Sant Ramon 2
The Buckets Brothers, que actuaran al cicle de Música als Jardins de Sant Ramon
El retorn del cicle de Música als Jardins a Sant Ramon

Després de l'aturada forçosa motivada per la crisi del coronavirus, el pròxim dissabte 18 de juliol tornarà amb força a ressonar el cicle de Música als Jardins de La Mansa, l’Associació de Joves de Sant Ramon i rodalies.

Els The Buckets Brothers seran els encarregats d'encetar aquest directe musical, a partir de les 19.30 hores. The Buckets Brothers és una divertida banda de germans i amics de Calaf, entusiasmada per la música d’arrel i els seus intèrprets.

Es tracta de la primera actuació que realitza la banda després del confinament, i també és un dels primers que es realitzen a la comarca de la Segarra

L’actuació serà a l’aire lliure als Jardins de La Mansa, i l'aforament de l'acte serà limitat fins a 130 persones, per tal de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19. Les cadires del públic estaran separades per 1,5 metres de distància encara que els grups d’amics o les persones que conviuen juntes, podran apropar-se. Pel que fa a l’ús de la mascareta en tot moment se seguiran les directrius que es marquin des del Departament de Salut.

Cartell concert 18 de juliol Música als Jardins - The Buckets Brothers

Les entrades es poden comprar per 5 euros al lloc web www.entradium.com i al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon

El cicle de concerts Música als Jardins és una proposta nascuda aquest 2020 com a evolució del Sant Ramon Rock. La seva programació treballa amb formats musicals més reduïts que permeten al públic assistent gaudir de diferents estils, i fer vibrar amb la música a gent de totes les edats.

Música als Jardins té la intenció de programar 5 actuacions musicals a l'any, amb dos concerts en cadascuna d'elles. A causa de l’excepcionalitat del moment,  però, enguany potser seran menys les actuacions previstes i s’aniran anunciant les dates pròximament.

Es tracta d'una bona iniciativa que promou la cultura i la música en directe a les zones rurals

El retorn del cicle de Música als Jardins a Sant Ramon
comentaris