19 de novembre

Selva Nua presenta 'Momentani' a l'Espai Orfeó en el marc del Lleida Music Festival

Selva Nua ens descobrirà el seu nou disc 'Momentani'
Agrupació Selva Nua ©Selva Nua
photo_camera Agrupació Selva Nua ©Selva Nua

Selva Nua és un projecte emergent format per tres músics de Ponent però repartits entre Barcelona, Girona i Tarragona. Els artistes són Joana Jové, la veu, la guitarra i qui s'ocupa de crear les composicions de les cançons, Adrià Garcia al baix i Gerard Català a la bateria. Enguany publicaven el seu primer disc 'Momentani' a la pàgina musical Bankrobber.

El pròxim 19 de novembre, presentaran en un concert a les 22.00 hores a l'Orfeó Lleidatà el seu nou disc i compartiran les seves músiques amb influències soul i lo-fi. Alguns dels seus primers temes es van gravar en període de confinament com 'Nuvolosa' que per sorpresa els hi va obrir algunes portes al panorama musical català i van aconseguir guanyar un concurs musical organitzat per les Cases de la Música i Estrella Damm, aquest reconeixement els hi va permetre la gravació del seu primer disc

Aquest concert entra dins de la programació del Lleida Music Festival amb una gran varietat d'artistes programats. Així doncs, l'Orfeó Lleidatà acollirà Selva Nua amb la intenció de descobrir els nous secrets sonors que ens amaga l'agrupació. 

comentaris