27.05.2022 |
Territoris.cat

Arriba el 55è Concurs de Vestits de Paper ​amb 85 peces de tot l'Estat i Mèxic

1r Premi Fantasia en l'edició de 2017 del concurs
1r Premi Fantasia en l'edició de 2017 del concurs
Arriba el 55è Concurs de Vestits de Paper ​amb 85 peces de tot l'Estat i Mèxic

El 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa  arriba aquest dissabte 15 de desembre a les 10 de la nit al Teatre L’Amistat. Enguany comptarà amb un total de 85 participants procedents de diferents indrets de la geografia espanyola com Alcoi, Múrcia, Pontevedra, Astúries o el País Valencià així com també d’indrets de Catalunya com Barcelona, Amposta o Lleida, entre altres. D’aquesta manera, 38 concursants participaran en la categoria de Moda Actual, 28 a Fantasia i 19 a Època.  En destaca també, en aquesta edició, la participació d’un dissenyador mexicà.

L’acte serà conduït per l’actriu i bloguera Ares Teixidó, i comptarà amb l’atmosfera musical de Lisboa Zentral Cafè, que transportarà al públic assistent des de Buenos Aires a París, passant per Santiago de Cuba o la mateixa Lisboa.

Les entrades per assistir a la gala encara es poden adquirir a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres de 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Els preus s’han fixat en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis

Nous premis

Aquest any s’ha incorporat un nou reconeixement per incentivar la participació de joves talents sota el nom d’Emergent’s. Es tracta d’un primer premi dotat amb 600 euros per al disseny més original i innovador elaborat per participants menors de 30 anys, que tindrà també un segon premi amb material de papereria divers, gentilesa de l’empresa Oficentre.

Aquests nous premis s’afegeixen als 13.000 euros en metàl·lic que s’atorguen als tres primers premis de cada categoria; al Didal d’Or, fet per Àlex Joier i que premia la trajectòria dins el concurs; a l’Agulla d’Or, concedit per la Lluna de Drap al millor treball artesà d’agulla; i el Premi al Millor Complement, patrocinat per Guasch.

L’any passat es va incorporar també el Premi al/la Millor Model, patrocinat per la revista Pasarela de Asfalto i consistent en un entrada a una desfilada de la Mercedes-Benz Fashion Week

Jurat de prestigi amb el dissenyadora catalana Núria Sardà

La presidenta del jurat d’aquest any, format per professionals del món de la moda i el disseny, serà la dissenyadora catalana  Núria Sardà, qui també ha cedit un disseny de la seva col·lecció de vestits de bany per tal que sigui reproduït en paper i desfili a la gala fora de concurs.  També en formaran part Francisco José Pavón (Madrid), editor-director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition; Teresa Berengueras (Barcelona), periodista del Punt Avui especialitzada en moda que ha col·laborat en diversos programes de TV3 i Catalunya Ràdio; Luís Fernando Giménez (Saragossa), president de l’Associació Origami de Saragossa; i els dissenyadors Darío Márquez (Barcelona) i Mario Gallardo (Sevilla).

Arriba el 55è Concurs de Vestits de Paper ​amb 85 peces de tot l'Estat i Mèxic
comentaris