21.01.2022 |
Territoris.cat

Un centenar d’atraccions i casetes animaran i complementaran la Fira de Sant Josep

El mercat setmanal dels dimecres a Mollerussa queda suspès el dia 15 de març a causa del muntatge de la Fira, mentre que el dia 22 es farà amb normalitat

Imatge d'arxiu del parc d'atraccions de la Fira de Sant Josep de Mollerussa
Un centenar d’atraccions i casetes animaran i complementaran la Fira de Sant Josep

Un centenar d’atraccions complementàries animaran com cada any la Fira de Sant Josep, que tindrà lloc a Mollerussa del 17 al 19 de març. L’oferta lúdica es concentra a l’avinguda de la Fira, al costat del Pavelló Firal, i compta amb prop de mig centenar d’atraccions com llits elàstics, motos, pistes d’autos de xoc, toros mecànics o inflables, entre altres, com una sínia. Pel que fa a les casetes, n’hi ha una cinquantena entre tómboles, xurreries, tir, curses de camells, pesca d’ànecs o la de videojocs. A més a més, també es podrà gaudir d’una desena de bars amb diferents varietats de menjar.

El mercadet del carrer d'Arbeca aplegarà una quarantena de parades del 17 al 19 de març, coincidint que divendres és festa local

Així mateix, el carrer d’Arbeca i a la plaça Major tornaran a acollir el mercadet amb l’objectiu de comunicar la zona del recinte firal amb el centre comercial de la ciutat. En aquest cas, el mercadet, que ja obrirà portes el dia 17 festiu local de Sant Josep, comptarà amb una quarantena de parades amb diferents productes d’artesania o roba, entre altres.

Amb motiu de les tasques de muntatge de la fira, el mercat setmanal que es duu a terme cada dimecres quedarà suspès dimecres dia 15 de març mentre que el dimecres dia 22 ja es podrà desenvolupar amb normalitat.

Trasllat provisional de la parada d’autobusos

Una altra de les mesures que ha pres l’Ajuntament amb motiu de la Fira de Sant Josep ha estat demanar el trasllat provisional de la parada d’autobusos. D’aquesta manera, del dia 14 i fins al 21 de març la parada s’ubicarà, com en els darrers anys, a la carretera de Torregrossa en la cruïlla amb l’avinguda del Canal, al costat de la rotonda de la Font de l’Albada.

Un centenar d’atraccions i casetes animaran i complementaran la Fira de Sant Josep
comentaris