17.07.2018 |
Territoris.cat

Els Premis Ànima reconeixen la tasca de cinc persones i entitats del territori

Els guardonats en la passada edició dels Premis d’Honor Àngel Pujol 
Els guardonats en la passada edició dels Premis d’Honor Àngel Pujol 
Els Premis Ànima reconeixen la tasca de cinc persones i entitats del territori

Els Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa, impulsats per l’Ajuntament de Mollerussa i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaranpremiaran en la seva segona edició la tasca humanitària en pro dels drets humans de l’activista israelià, Meir Margalit. L’alcalde Marc Solsona i el president del CIS Ángel Olaran, Josep Maria Pujol, han donat a conèixer aquest dimarts el veredicte del jurat d’aquests guardons que, amb caràcter honorífic i anualment, tenen per objectiu premiar la solidaritat tant a nivell internacional i com també en el territori més proper. Margalit recollirà el guardó el pròxim 6 d’octubre en el marc de la X Vetllada Solidària Ángel Olaran.

La vetllada també servirà per lliurar els Reconeixement Ànima d’Honor Àngel Pujol a 5 entitats o persones del territori més proper que hagin destacat per la seva trajectòria o pel seu treball en l’àmbit cultural, esportiu, educatiu o solidari, fent un especial incís en aquell perfil de persona més anònima i poc coneguda.

Els fons obtinguts per les inscripcions són destinats als projectes humanitaris que dur a terme el Pare Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia. El missioner assistirà un any més a la vetllada.

Les inscripcions es poden fer a https://isolidaries.org/cooperar/inscripcio-ii-reconeixements-anima-i-x-vetllada-solidaria/ El termini finalitza el 25 de setembre o fins a exhaurir les places.

Comentarios