28.01.2022 |
Territoris.cat

Les escoles bressol de Mollerussa amplien els serveis

Les escoles bressol tenen previst recuperar aquest curs les classes de música en horari lectiu per als més petits amb professorat especialitzat de l’Escola Municipal de Música.

Escoles bressol municipals de Mollerussa
Escoles bressol municipals de Mollerussa
Les escoles bressol de Mollerussa amplien els serveis

Les escoles bressol municipals de Mollerussa, El Niu, La Quitxalla i El Para-sol, han començat el curs aquest dijous amb un total de 143 alumnes inscrits, una xifra similar a la registrada el curs anterior. Enguany com a novetat s'oferirà una ampliació de l'horari habitual, que és de 9 a 1 i de 4 a 7, amb una hora complementària de 3 a 4 de la tarda a partir del 16 de setembre. Així mateix, també està previst recuperar aquest curs les classes de música en horari lectiu per als més petits amb professorat especialitzat de l'Escola Municipal de Música.

Pel que fa a l'ampliació de servei, l'Ajuntament ha recollit la demanda feta en aquest sentit pels responsables de les tres escoles bressol que han detectat aquesta necessitat per part de les famílies. D'aquesta manera, els usuaris que en vulguin fer ús hauran d'abonar una taxa complementària de 2,70 euros tal com estableix les ordenances municipals. Aquesta ampliació de serveis serà efectiva a partir del 16 de setembre, ja que durant la primera quinzena del mes es fa horari reduït de matí per afavorir l'adaptació dels nous alumnes a l'escola.

Les escoles bressol de Mollerussa amplien els serveis
comentaris