06.07.2022 |

Parada dels Reis a Prefabricats Pujol per repartir els regals als fills dels empleats

Des de fa disset anys la Fundació Pujol Gorné, organitza l'arribada dels Mags d'Orient, en una festa que hi participen més d'un miler de persones

La festa de Reis a Prefabricats Pujol
La festa de Reis a Prefabricats Pujol
Parada dels Reis a Prefabricats Pujol per repartir els regals als fills dels empleats

Amb una precisió mil·limètrica, per complir totes les mesures sanitàries i preventives, la Fundació Pujol Gorné, va organitzar per dissetè any consecutiu l'arribada dels Reis i el lliurament de regals per als fills dels empleats en actiu i també per als néts dels jubilats de l'empresa.

La festa de Reis a Prefabricats PujolMelcior, Gaspar i Baltasar, van arribar a la planta de Ferrofet de Mollerussa amb els seus corresponents seguicis i es van instal·lar en tres escenaris diferents. Cada un dels escenaris disposava d'una entrada i sortida separada de la resta, per les que accedien les famílies. Als empleats se'ls va convocar de forma escalonada des de les onze del matí, cadascun dels grups familiars assignat a un Rei.

La festa de Reis a Prefabricats PujolAmb aquesta estratègia, i la distribució de l'escenari la Fundació Pujol Gorné va poder dur a terme la tradicional convocatòria nadalenca amb els seus empleats, mantenint la normativa de seguretat establerta per evitar els contagis.

Els reis van repartir regals durant el matí a quatre-cents nens i nenes de fins a deu anys, fills dels set-cents treballadors de la companyia Prefabricats Pujol i les seves filials, en una festa en la qual hi van participar més d'un miler de persones.

La festa de Reis a Prefabricats PujolDes de l'organització, Josep Balagué explica que la diada de Reis de la Fundació Pujol Gorné ha sigut des de fa prop de dues dècades una festa de convivència i de retrobament amb els empleats de la companyia. Les restriccions sanitàries i preventives han obligat a suspendre la part més socialitzadora de la jornada, però s'ha volgut mantenir la il·lusió de poder reble els regals, als fills i filles, molts d'ells de cultures i situacions molt diverses. Per aquest motiu s'ha dissenyat un escenari original i creatiu que ha fet possible que la màgia dels Reis d'Orient i fos present mantenint estrictes mesures de seguretat.

Parada dels Reis a Prefabricats Pujol per repartir els regals als fills dels empleats
comentaris