Saó de Ponent convida a seguir l'estrella que recorrerà els balcons de Mollerussa

Saó de Ponent impulsa el joc amb la voluntat de transmetre la il·lusió que poden generar les coses senzilles, en contrast amb l’opulència i el materialisme amb què s’està convertint Nadal
La iniciativa 'Seguint l’Estrella' de Saó de Ponent ©SaódePonent
photo_camera La iniciativa 'Seguint l’Estrella' de Saó de Ponent ©SaódePonent

El pròxim dijous una estrella s’il·luminarà en la seu de l’Associació Saó de Ponent, al carrer Ciutat de Lleida de Mollerussa. Aquest serà el punt de partida de la iniciativa “Seguint l’Estrella”, un joc que té com a objectiu fomentar la il·lusió nadalenca, i recordar que es poden viure les festes amb senzillesa i alegria.

L’estrella anirà il·luminant altres balcons de la capital del Pla d’Urgell de forma periòdica durant les festes nadalenques 

La juguesca consistirà a fer-ne un seguiment fotografiant en cadascun dels balcons que ocuparà, i els veïns hauran de pujar les fotografies que realitzin a les xarxes socials de l’associació Saó de Ponent, amb l’etiqueta #seguintlestrella.

La iniciativa compta amb la col·laboració de les entitats Casal  Popular l’Arreu, la Colla dels 50 i més o la Colla Sardanista Mollerussa. Saó de Ponent impulsa el joc amb la voluntat de transmetre la il·lusió que poden generar les coses senzilles, en contrast amb l’opulència i el materialisme amb què s’està convertint Nadal.

La nostra humil estrella ens ve a recordar que podem viure les festes amb senzillesa i alegria i que només cal que la seguim perquè ens il·lumini aquests dies

La iniciativa 'Seguint l’Estrella' de Saó de Ponent ©SaódePonent
La iniciativa 'Seguint l’Estrella' de Saó de Ponent ©SaódePonent

Sobre Saó de Ponent

Saó de Ponent és una entitat cultural de referència de Mollerussa que treballa per la promoció de la cultura del territori. La suma de l’experiència individual en diferents àmbits de la cultura dels seus integrants així com de les seves habilitats personals els porta a crear experiències culturals úniques i singulars que aporten valor i emoció.

Això és possible perquè des de l’entitat s’aplica un “mètode” de treball basat en l’esforç diari, l’autocrítica, la revisió constant i el màxim rigor en l’execució.

Amb poc més de sis anys de recorregut, Saó de Ponent s’ha convertit en referent cultural del territori que ja s’identifica amb una manera de fer.

comentaris