30.11.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa dóna el tret de sortida a la temporada estiuenca

També es preveu que s'iniciïn aquest mateix mes de juny les obres per dotar el municipi de més places d'aparcament

Les Piscines Municipals i el Club Natació Mollerussa avancen el Mulla't
Les piscines municipals de Mollerussa durant la campanya 'Mulla't' 2018
Mollerussa dóna el tret de sortida a la temporada estiuenca

El proper divendres 14 de juny, les piscines municipals de Mollerussa obriran la temporada d’estiu, i ho faran amb una dotzena de cursets i activitats formatives que es duran a terme des del 25 de juny i fins el 2 d’agost i que cursaran una trentena de grups. A partir d’aquest dimecres ja es podran adquirir i activar els abonaments de temporada amb els mateixos preus que en les darreres tres temporades: 40 euros pels adults, 30 euros pels joves d’entre 12 i 17 any, i 23 euros pels abonaments infantils.

També hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats

Un any més es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitness aquàtic més novedós amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que li escaigui més.

L’accés a les instal·lacions es fa amb una polsera amb xip

Més places d'aparcament

Per altra banda, aquest mes de juny està previst que s'inicïin les obres per ampliar el nombre de places d'aparcament al municipi. Així, Mollerussa comptarà amb 70 places d’aparcament noves al carrer de La Creu i a l’avinguda de Balaguer, i una millora de paviment del que es va habilitar a l’avinguda del Canal l’estiu passat amb una trentena de places disponibles.

L’Ajuntament preveu seguir ampliant els convenis amb la propietat privada per dotar la ciutat de més places d’aparcament pròximes al centre, que amb la reforma s’ha convertit en una zona de prioritat per al vianant

Els treballs d’adequació han estat adjudicats a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis, SAU, que va presentar una oferta económica per import de 56.866 euros amb un termini d’execució de 10 setmanes. Així mateix, la proposta també incloïa dues millores al projecte inicial que són la col·locació d’un mirall parabòlic i la substitució de paviment de ferm flexible d’aglomerat per paviment de formigó.

Mollerussa dóna el tret de sortida a la temporada estiuenca
comentaris