19.11.2019 |
Territoris.cat

El curs de cuina per a persones amb síndrome de Down a Lleida, tot un èxit

L'entrevista a un dels alumnes del curs cuina quotidiana impartit a l'Hostaleria de Lleida
L'entrevista a un dels alumnes del curs cuina quotidiana impartit a l'Hostaleria de Lleida
El curs de cuina per a persones amb síndrome de Down a Lleida, tot un èxit

Aquest dimecres 12 de desembre va finalitzar el curs de cuina quotidiana per a una alimentació saludable dirigit a persones amb síndrome de Down. El curs ha tingut una duració de 10 setmanes, del 10 d’octubre al 12 de desembre, període en què els participants han assolit les habilitats proposades en matèria de nutrició i cuina saludable, coneixements de la piràmide de l’alimentació i l’elaboració de receptes de cuina quotidiana.

El curs ha estat impartit pel xef i professor d’Hostaleria de Lleida, Marcos Salinas

Els participants, que ja viuen de manera independent, han sortit reforçats en la seva confiança a l'hora de cuinar, han elaborat plats i han rebut consells sobre cuina d’aprofitament i indicacions sobre una correcta manipulació. Per a Hostaleria de Lleida, aquest curs de cuina suposa un pas més en el compromís amb la societat de recolzar diferents causes socials. El curs ha estat possible gràcies a la iniciativa de l'Associació Down de Lleida, Hostaleria de Lleida i l'Obra Social "la Caixa"

El curs de cuina quotidiana impartit a l'Hostaleria de Lleida

Comentarios