21.06.2021 |
Territoris.cat

Aneto renova l’acord de col•laboració amb el sardanisme

Aplecs a la demarcació de Lleida
Aplecs a la demarcació de Lleida
Aneto renova l’acord de col•laboració amb el sardanisme

La Confederació Sardanista de Catalunya ha renovat l'acord amb la firma de caldos Aneto per oferir productes als concursos i Aplecs de sardanes d'aquest any. Aquest acord suposa la consolidació d'un projecte de relació empresarial que aposta per la sardana. L'acció contempla lliurar més de 18.000 brics, més de 13.000 bosses i 144 lots a 109 Aplecs i 24 concursos de colles de sardanes.

El conveni i el procediment serà molt similar als anteriors, basat en tetra brics de litre, bosses i lots de producte. Aquests elements promocionals serviran a les entitats per trobar noves formes d'engrescar els assistents i recaptar recursos amb activitats com sorteigs. Com en ocasions anteriors, caldrà fer difusió del projecte a través de les xarxes socials, l'etiqueta identificativa de la qual es donarà a conèixer properament.

Les entitats participants també hauran de fer públic aquest patrocini amb la inclusió del logotip d'Aneto als cartells, programes, continguts de xarxes socials, etc. que facin servir per promocionar l'activitat. També caldrà retratar l'activitat de promoció i distribució del producte i facilitar-ne imatges a la Confederació Sardanista de Catalunya.

La valoració d'Aneto de la resposta del món de la sardana dels darrers anys és molt postitiva i per això ha apostat per continuar amb l'acció. La Confederació Sardanista de Catalunya també considera molt interessant la col·laboració, que ha permès obtenir noves fonts de finançament i reforçar el compromís del públic a les entitats sardanistes.

Aquest serà el 4t any consecutiu en què la Confederació Sardanista de Catalunya tanca un acord de patrocini amb Aneto.

Aneto renova l’acord de col•laboració amb el sardanisme
comentaris