Atapeït cap de setmana per les colles de competició de la Territorial de Lleida

Anterior edició del concurs a Tàrrega
photo_camera Anterior edició del concurs a Tàrrega

El Campionat de l’Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) continua aquest segon cap de setmana de setembre amb el concurs de Vilanova de Bellpuig i de Tàrrega.

La cita a Vilanova de Bellpuig tindrà lloc el dissabte 8 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Catalunya i amb la Bellpuig Cobla en la part musical. En el concurs de la població del Pla d’Urgell hi participaran un total de 17 colles repartides en; Categoria Gran, 9 colles; dues en Juvenils, tres en Infantils i dues en Alevins. També hi participarà fora de concurs la colla Santa Maria de les Franqueses de Balaguer.

Tàrrega celebrarà la 34a edició del concurs de colles sardanistes el diumenge 9 de setembre a 2/4 de 12 del migdia en el Parc de Sant Eloi amb la Cobla Tàrrega com a responsable musical. En el concurs de la capital de l’Urgell hi participaran 18 colles sardanistes, pràcticament totes les colles de competició i dues, El Grup Sardanista Balàfia i l’Escola Sardanista Torres de Segre, fora de concurs.

Dolç Infern de Lleida lluitarà per mantenir el lideratge en categoria Gran davant les altres vuit colles participants. En les altres categories competiran dues colles en alevins, tres en Infantils i dues en Juvenils.

La pròxima cita del campionat tindrà lloc a Cervera el diumenge 23 de setembre de 2018.

Comentaris
Més a Tres i fora