18.08.2022 |
Territoris.cat

Vuitena edició de l’aplec d’Alguaire

Aplec de la sardana a Alguaire
Aplec de la sardana a Alguaire
Vuitena edició de l’aplec d’Alguaire

cartell Aplec AlguaireEls Amics de la Sardana d’Alguaire organitzen pel dissabte 1 de setembre la vuitena edició de l’Aplec de la Sardana de la vila.

La trobada sardanista tindrà lloc a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Plaça de la Sardana amb la primera de les ballades de 9 sardanes a càrrec de la cobla Vents de Riella d’Agramunt. En aquesta primera part també hi actuarà el grup local de batucada PeTeBe i un petit concurs de sardana revessa.

Un cop finalitzada la primera part de l’aplec, els assistents podran gaudir del sopar popular preparat per l’organització amb entrepà de llonganissa d’Alguaire, sangria, aigua i cafè al simbòlic preu de 6 euros. Posteriorment, arrancarà la segona part de l’aplec amb la cobla Contemporània, que com la Vents de Riella, interpretarà 9 sardanes de set tirades del seu repertori.

Concurs de colles improvisades, exhibició de punts lliures a càrrec de la colla Dolç Infern de Lleida i sorteig de lots de producte cedits pel comerç local completen el programa del 8è Aplec de la Sardana  d’Alguaire.

L’organització, i per tercer any consecutiu, va convocar un concurs de fotografia per escollir la imatge del cartell de l’aplec. En aquesta edició la guanyadora ha estat Gemma Ventura amb la fotografia “Preparatius”.

La trobada sardanista és organitzada pels Amics de la Sardana d’Alguaire amb el suport de l’Ajuntament  de la Vila.

Vuitena edició de l’aplec d’Alguaire
comentaris