Imprimir

Alevins i Infantils del CTT Mollerussa es classifiquen pel Campionat de Catalunya

territoris.cat / Josep A. Pérez | 05 de de maig de 2014

Equip Alevi del Club tennis Taula Mollerussa.
Equip Alevi del Club tennis Taula Mollerussa.

L'equip del CTT Mollerussa Servisimó VW de la Tercera Nacional, format per en Ricard Gómez, Guillem Solé i Ferran Tudela, va aconseguir plaça de Play-Off d'ascens a Segona Nacional, el que els permet lluitar per l'ascens a la Segona Nacional.

El Club Tennis Taula Mollerussa incorpora al seu palmarès un nou èxit, que va assolir aquest cap de setmana a Barcelona, amb la classificació dels equips aleví i benjamí per la fase final del Campionat de Catalunya.

L'equip aleví, del que en formen part Guillem Sans, Albert Feliu i Marc Miró, va demostrar el seu bon moment esportiu, derrotant al CTT Nàstic de Tarragona, CTT Tramuntana Figueres B , CTT Cambrils, i CTT Ripollet, una fita que els permetia amb tota claredat fer el pas a la final catalana.

Pel que fa a l'equip infanti, que patrocina Àlex Joier, i del que en formen part Marc Molina, Cristian Fernández i Ivan Fernández, no ho van tenir tan fàcil, per entrar en les rondes finals del Campionat de Catalunya, i la lluita amb els clubs de Badalona i Mataró va ser força igualada fins al final, que es va decantar pels del Pla d'Urgell.

Amb aquesta classificació, el club mollerussenc tindrà una important representació a la final catalana, amb les categories individuals i de parelles. Classificació a la qual s'afegirà l'equip Mollerussa Servisimó VW, amb Ricard Gómez, Guillem Solé i Ferran Tudela, que milita a la Tercera Divisió, que ja disposa d'una plaça de Play-Off d'ascens a la Segona Nacional.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/alevins-i-infantils-ctt-mollerussa-classifiquen-pel-campionat-catalunya/20140505154317011704.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]