Imprimir

Dolç Infern, Guspira, Demà Jovencells i Dimoniets campiones en el concurs d’Ivars d’Urgell

territoris.cat/Joaquim Fabrés | 06 de de juny de 2018

Imatge del concurs d’Ivars d’Urgell del passat 3 de juny-Josep Blasi
Imatge del concurs d’Ivars d’Urgell del passat 3 de juny-Josep Blasi

Ivars d’Urgell va acollir el passat diumenge 3 de juny a les 12 del migdia el 43è Concurs de colles Sardanistes del Campionat de la Territorial de la Terra Ferma organitzat per  l’Acstell. El concurs, que per motius meteorològics es va traslladar al pavelló poliesportiu, va comptar amb la participació de nou colles en categoria gran, una en juvenil, dos en categoria infantil i dues en aleví.

En punts lliures Grup A el triomf va ser per Dolç Infern de Lleida i en el Grup B per Escarlata també de Lleida

En categoria gran el primer lloc del pòdium va ser per la Colla Dolç Infern de Lleida, seguida d’Aires d’Or de Santpedor (colla lliure) i el tercer per Verge del Miracle de Balaguer. Jovencells de Cervera i Font de Valldans empataren en la quarta posició i la resta de la classificació va ser un cinquè lloc per Brut Natura de les Borges Blanques i a continuació Ferma de Ponent de Bellpuig, Flor del Segrià d’Alguaire i tancar Somnis del Pla de Mollerussa.

El Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma fa una aturada estival per reprendre el concurs el dissabte 1 de setembre a Encamp d'Andorra

Guspira no va tenir rival en la seva categoria perquè era l’única colla que hi participava. Demà Jovencells de Cervera s’imposà a Escarlata de Lleida en la categoria infantil i Dimoniets a Petits Dimoniets, ambdues de Lleida, en la categoria Aleví.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/tres-i-fora/dolc-infern-guspira-dema-jovencells-i-dimoniets-van-ser-colles-campiones-seves-categories-concurs-d-ivars-d-urgell/20180606090803049142.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]