Imprimir

Els secrets de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol, explicats pels seus comissaris

territoris.cat | 21 de de novembre de 2019

La visita comentada tindrà lloc el dissabte 23 de novembre, a les 12 h

El pròxim dissabte 23 de novembre, el Centre d'Art la Panera de Lleida acollirà una visita guiada al voltant de l'11a Biennal d'Art Leandre Cristòfol.

Aquesta anirà a cura dels seus comissaris, en David Armengol, la Cèlia del Diego i la Julia Morandeira

Cada dos anys, la Biennal d'Art Leandre Cristòfol pretén establir una radiografia del present de l'art contemporani en una àrea d'influència més o menys àmplia, que s'estén des del sud de França fins al nord de l'Àfrica i des de Portugal fins a les costes mediterrànies.

I no ho fa pensant en aquells temes pertinents que seran capaços de sustentar la mostra, sinó que ho planteja des de la seva pròpia especificitat territorial: el context de Lleida, l'escena catalana i l'àmbit nacional; els tres eixos principals que en defineixen la identitat com a centre d'art i la seva contribució patrimonial a la col·lecció pública d'art contemporani de la ciutat.

El públic assistent coneixerà amb detall les obres de Mercedes Azpilicueta, David Bestué, Lúa Coderch, Joana Escoval, Ariadna Guiteras, Iratxe Jaio & Klaas van Gorkum, Martin Llavaneras, Pere Llobera, La Más Bella, María Salgado, Mireia Sallarès i Daniel Steegmann Mangrané.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/la-panoramica/els-secrets-l11a-biennal-dart-leandre-cristofol-comentats-pels-seus-comissaris/20191121102249060815.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]