Imprimir

La UGT denuncia que nou de cada deu contractes que se signen a la demarcació de Lleida són temporals

territoris.cat/ACN | 19 de de desembre de 2016

Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya
Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya

L'organització aposta, ara per ara, per seguir a l'actual edifici sindical i demana a l'Estat inversions en l'immoble

La UGT de les Terres de Lleida ha denunciat aquest dilluns que la demarcació lidera la temporalitat a Catalunya ja que nou de cada deu contractes laborals que se signen són temporals. També destaca el fet que més de la meitat dels contractes realitzats a Lleida durant el 2016 s'han concentrat entre els mesos de maig a octubre, sobretot en el sector serveis i de l'agricultura.

Per fer front a aquesta temporalitat, el sindicat reclama, entre altres propostes, derogar les darreres reformes laborals, fomentar la contractació indefinida, així com mesures actives per afavorir la creació d'ocupació en sectors més estables i de qualitat i més actuacions per lluitar contra el frau fiscal com ara doblar el nombre actual d'inspectors d'Hisenda. Altrament, la UGT de Lleida aposta per seguir a l'actual edifici sindical i, en aquest sentit, reclama inversions estructurals i de manteniment al propietari de l'immoble, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Tot i això, el sindicat no tanca la porta a buscar un nou local.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/ugt-denuncia-nou-cada-deu-contractes-signen-demarcacio-lleida-son-temporals/20161219135947037762.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]