02.07.2022 |

Torregrossa prepara una nova edició de la Festa del Pou Bo, amb proposta gastronòmica

Els Amics del Pou Bo, incorporen any rere any, noves iniciatives a la festa, que han de servir per divulgar aquesta festa popular que celebrarà la quarta edició els dies 21 i 22 de juliol.

L'alcalde Josep M. Puig va presidir l'acte de presentació del cartell.
Torregrossa prepara una nova edició de la Festa del Pou Bo, amb proposta gastronòmica

Torregrossa treballa en els preparatius de la nova edició de la Festa del Pou Bo, un acte que ha fet possible recuperar una llegenda popular i un indret del municipi que havia caigut en l'oblit. Amb aquesta iniciativa el consistori de Torregrossa també ha fet possible vincular a tot el teixit associatiu del municipi, en una proposta que ja s'ha inclòs en el calendari de les festes populars de Catalunya.

Dissabte a la tarda, la sala d’actes de la biblioteca Maria Mercè Marçal de Torregrossa va acollir l’entrega de la recepta guanyadora, de la torregrossina Montserrat Puy, als pastissers locals, Antonio Ampurdanés (pastisseria Ampurdanés) i Jesús Querol i Marga Cano Forn Pa Ronyó), que seran els encarregats d'elaborar aquest dolç, que els visitants podran saborejar els dies de la festa.

Es tracta d'una galeta amb forma de gota i intens gust a canyella, que ha sorgit amb la voluntat, d'incorporar nous alicients a la celebració que aportin un caire distintiu a la Festa del Pou Bo i al municipi de Torregrossa, des d’una vessant gastronòmica.

L'acte també va incloure la presentació del cartell de la IV Festa del Pou Bo, dissenyat per l’il·lustrador Josep Salvia i l’escultora M.Lluïsa Puig, a qui se'ls va voler agrair la seva col·laboració en la difusió de l’esdeveniment.

L'acte va estar presidit per l’alcalde de la població Josep M. Puig, acompanyat de la responsable de l'àrea d'economia de l'ajuntament Mª Josep Iñiguez, i de Ramona Ibáñez, encarregada de l'àrea d’Educació.

L’alcalde va encoratjar l’Associació d´Amics del Pou Bo a continuar treballant per millorar aquesta celebració que ha de servir per fomentar la participació i la convivència entre tots els veïns de Torregrossa, així com donar a conèixer una història que s'ha recuperat de la memòria oral de la gent gran del municipi.

Torregrossa prepara una nova edició de la Festa del Pou Bo, amb proposta gastronòmica
comentaris