Els centres educatius del territori mostren el seu interès pel CIM de Vila-sana

Els alumnes de cinquè de primària de l'escola Les Arrels de Mollerussa han estat dels primers a visitar el Centre d'Immersió Audiovisual de Vila-sana

Alumnes de l'escola Les Arrels de Mollerussa visten el CIM de Vila-sana
photo_camera Alumnes de l'escola Les Arrels de Mollerussa visten el CIM de Vila-sana

El Centre d'Immersió Audiovisual (CIM) de Vila-Sana s'està convertint, en els pocs mesos des de la seva obertura, en un pol d'activitats per diferents sectors del Pla d'Urgell, com ara l'educatiu. En aquest sentit, cada dia són més les escoles que el visiten per copsar de primera mà com és aquesta infraestructura audiovisual única en tot l'Estat espanyol.

Els alumnes de cicle superior de l'escola Les Arrels de Mollerussa han sigut dels primers a visitar l'equipament, i en gaudir de les projeccions i la història de l'Estany d'Ivars i Vila-sana en format audiovisual. L'alcalde de Vila-sana Joan Ramon Sangrà els ha donat la benvinguda i ha explicat l'objectiu de l'equipament i de les iniciatives que s'han dut a terme en el municipi, per difondre l'oferta turística, cultural i de lleure de la comarca.

Els escolars han completat l'estada a Vila-sana amb una visita al circuit de BMX, un equipament únic en comptar amb una rampa olímpica d'aquesta especialitat esportiva.

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement