La Volta solidària a l'Estany ajudarà a finançar serveis per les famílies amb infants afectats per càncer

Els participants en la volta també podran assistir a l'activitat Contes a la vora del foc, una iniciativa del projecte Saó de Ponent, que impulsa la companyia Teatre de Butxaca amb motius del trentè aniversari

Els assistents participaran en sortejor de regals
photo_camera Els assistents participaran en sortejor de regals

La cinquena edició de la Volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vi-la-sana, que se celebrarà aquest diumenge 29 de maig, dedicarà la seva recaptació a l'Associació AFANOC, entitat que treballa en el suport a les famílies dels nens afectats per càncer.

Presentació de la Volta solidària a l'EstanyEls organitzadors de la caminada popular, esperen al voltant de 300 participants que podran comprar la gorra, al preu de cinc euros, dissenyada per Custo, com a col·laboració amb l'entitat. Els participants faran un recorregut de cinc quilòmetres pel perímetre de la llacuna, que tindrà el punt de sortida en el Centre d'Interpretació de Cal Sinén.

L'acció solidària permetrà a l'AFANOC finançar la Casa dels Xuclis, un allotjament per a les famílies que resideixen fora de Barcelona i que tenen algun infant en tractament oncològic en centres sanitaris de la capital.

Els participants en la volta també podran assistir a l'activitat Contes a la vora del foc, una iniciativa del projecte Saó de Ponent, que impulsa la companyia Teatre de Butxaca amb motius del trentè aniversari. La iniciativa que du a terme Carles Crepo, tindrà lloc en el Centre d'Interpretació de Cal Sinén.

Comentaris
Més a Comarca